fbpx
Annonce

Braithwaite-debut kunne mærkes på TV2s seertal

Magnus Wind - 25.02.20

© Getty Images
// Martin Braithwaite

Martin Braithwaite fik sin debut for Barca i lørdagens 5-0 sejr over Eibar og det kunne tydeligt mærkes på seertallene hos TV2, som viste kampen. Opgøret er den næstmest sete La Liga-kamp i TV2 Sport X's historie. 

Braithwaite løb med stort set al opmærksomhed i den danske sportspresse i sidste uge, da han foretog sit overraskende skifte fra Leganés til FC Barcelona, og da danskeren fik sin debut lørdag eftermiddag, slog mange danskere til og tændte for TV2 Sport X. TV2 Kommunikation oplyser til tipsbladet.dk, at 89.000 i snit fulgte opgøret mellem Barca og Eibar, og det tal steg til 110.000 i de sidste 20 minutter af kampen, hvor Braithwaite var på banen og deltog i de to sidste mål.

Da seertallet var på sit højeste, fulgte over 120.000 danskere Braithwaites vellykkede debut for catalanerne, og det gør opgøret til den næstmest sete La Liga-kamp i TV2 Sport X' historie. Førstepladsen bliver indtaget af Atlético Madrids hjemmekamp mod Barca den 1. december sidste år. Det opgør trak i snit 93.000 seere til.

Braithwaite kan ikke spille i Champions League, så næste gang man kan opleve ham i aktion for catalanerne er søndag den 1. marts, hvor holdet møder Real Madrid i El Clásico. Her er der næppe tvivl om, at den aktuelle seerrekord på TV 2 Sport X står for fald. 

.:FORSIDE:.