fbpx
Annonce

Avis: PSV taler med Barca om Dest til en lav pris

Markus Johannessen - 25.04.24

// Sergiño Dest

Barca satsede på at indkassere de 10 mio. euro, som købsoptionen lyder på i Dests lejekontrakt hos PSV Eindhoven. En alvorlig knæskade har dog fået hele operationen til at gå i vasken og de to klubber arbejder nu på en ny løsning. 

En langvarig skade kommer desværre til at holde Sergiño Dest væk fra banen i op til ni måneder, men hans nuværende hollandske klub vil angiveligt ikke lade ham i stikken og sigter efter en aftale, hvor både forsvarsspilleren, Barca og PSV gør en indsats for at få kabalen til at gå op.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis Sport, har PSV allerede præsenteret et udspil, som Barcas ledelse nu skal tage til overvejelse. Det meldes, at Eredivisie-klubben har tilbudt Barca en meget lav transfersum på omtrent to millioner euro, men med en fast procentdel til Barca for fremtidige salg af Dest, der kunne kompensere catalanerne på længere sigt. Derudover kræver det også, at den amerikanske back går markant ned i løn. 

PSV har været taknemmelige for den 23-årige kantspillers indsats i klubben, hvor han har fungeret på begge fløje. Den hollandske klub har nu taget det første skridt i forhandlingerne, men de ønsker ikke at stå med hele risikoen alene, da de står med en spiller, som ikke vil kunne spille i meget lang tid. Derfor får Barca tilbuddet om den lave transfersum og Dest om den stejle lønnedgang. 

Der er ingen officiel beslutning fra Barcas side endnu, men avisen Sport beretter, at ledelsen er villige til at indgå dette kompromis, da det er det mest positive udfald for alle parter, i en meget negativ situation.

dest19F

.:FORSIDE:.