fbpx
Annonce

Blev mesterskabet afgjort med sejren over Atlético?

FCBARCELONA.DK - 24.04.23

// La Liga // Atletico Madrid

Barca hentede en uhyre vigtig sejr over Atlético i går aftes og dermed fastholder de forspringet på 11 point til Real Madrid. Der restererer kun otte runder af ligaen og selvom alt stadig kan ske, trækker det gevaldigt op til et mesterskab.

Der er stadig 24 point at spille om i La Liga, så det varer stadig nogle uger, inden at mesterskabet definitivt kan være afgjort. Alligevel ligner det en lille matchbold som Barca tog hjem i går i opgøret mod Atlético Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Rent pointmæssigt var det en direkte rival i toppen af ligaen som blev besejret. Med nederlaget er Atlético hele 16 point efter Barca og dermed må de definitivt være ude af mesterskabskampen. Havde de vundet i går, ville de kun være 10 point efter, så der var reelt tale om en af de såkaldte 6-points kampe.

Dernæst betyder resultatet, at Barca kom ud af sin korte stime af kampe uden sejre og uden at score. Den onde cirkel blev brudt og det betyder med garanti meget for spillernes selvtillid, ikke mindst fordi det skete mod et af ligaens allerbedste hold.

Med sejren holder Barca forspringet på 11 point ned til Real Madrid og det begynder at være svært at se, at catalanerne kan smide så mange point i de sidste otte runder samtidig med, at Real Madrid skal vinde alle sine kampe.

Derfor var det måske et meget afgørende skridt mod et mesterskab som Barca tog med sejren i går, selvom der stadig skal flere point på kontoen, før catalanerne har vundet mesterskabet for første gang siden 2019.



.:FORSIDE:.