fbpx
Annonce

Barca-spillerne trænede igen efter tre fridage

Jeppe Kjær - 04.03.22

ps5 art


Barca-spillerne trænede igen samlet torsdag eftermiddag, hvor de fokuserede på søndagens udekamp i ligaen mod Elche på Martínes Valero. De eneste fraværende var de fire skadede spillere, Sergi Roberto, Ansu Fati, Umtiti og Balde.

Barcas trup vendte tilbage til træningsbanen torsdag eftermiddag, efter at have haft tre fridage. På trods af, at et stort antal spillere er blevet set træne frivilligt på Ciutat Esportiva de seneste tre dage, var det først torsdag eftermiddag, at Xavi samlede hele holdet for at forberede sig på opgøret mod Elche.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alle spillere var mødt op til torsdagens træning pånær de skadede spillere, Sergi Roberto, som snart er kampklar igen, Ansu Fati, Umtiti og Balde. Træningssessionen stod på forberedelser forud for kampen mod Elche på Martínez Valero, hvor Barca håber på at fortsætte sine fantastiske resultater, og derved avancere endnu mere i La Liga. Med en kamp mindre, den udskudte kamp mod Rayo på Camp Nou, er Barca kun ét point efter Betis, som ligger på tredjepladsen, og ni point efter Sevilla, på andenpladsen, og 15 point fra Real Madrid, som ligger nummer et lige nu.

Efter at have scoret 12 mål i de seneste tre kampe mod Valencia, Napoli og Athletic Bilbao stræber Barca efter at fortsætte med de fremragende resultater i den spanske liga, før de spiller Europa League igen næste torsdag mod Galatasaray i den første kamp i ottendedelsfinalen. 

Kampen mod Elche kan ses søndag på TV2 Sport X klokken 16.15.

// La Liga
.:FORSIDE:.