fbpx
Annonce

Barca bekræfter at Balde skal opereres for lårskade

FCBARCELONA.DK - 27.01.24

 


Sæsonen kan meget vel være slut for Alejandro Balde, for i samråd med klubbens lægestab er det blevet besluttet, at han skal opereres for den lårskade han pådrog i pokalkampen mod Athletic Club Bilbao.

Det er en muskelskade i højre lår som Balde nu skal opereres for. Klubben har udsendt en officiel udmelding hvor de fortæller, at Balde skal opreres i Finland af lægen Lasse Lempainen, der i sin tid også opererede Ousmane Dembélé for en tilsvarende skade.

Artiklen fortsætter under annoncen


Balde kunne have valgt en mere konservativ behandling, men hvor risikoen for tilbagefald ville være større. En operation giver gode chancer for at problemerne ikke opstår igen og derfor har Balde besluttet, at det er den bedste løsning.

Det vurderes af lokale medier, blandt dem avisen Sport, at der kan gå op til fire måneder, inden at Balde kan spille igen. Dermed kan sæsonen været slut for han, og en deltagelse ved EM-slutrunden til sommer med Spanien ser også rigtig svær ud.

Balde er dog kun 20 år og med den alder er der muligheder for en hurtigere rekuperation, så det kan ikke afvises, at han når at blive klar til sæsonens sidste kampe i maj måned, hvor Barca spiller sin sidste ligakamp den 25. eller 26. maj.



// Alejandro Balde
.:FORSIDE:.