fbpx
Annonce

Avis: Xavi vil teste Abde i USA

Markus Johannessen - 21.07.23

// Abdessamad Ezzalzouli

Abdes præstationer under Barcas USA turné bliver efter sigende kantspillerens afgørende eksamen. Xavi vil bruge træningskampene på at gøre op med sig selv, om han vil beholde marokkaneren eller sælge ham.

Efter blot ni dages ferie vendte Abde tilbage til træningen i Barcelona og onsdag satte han kursen mod USA, hvor Barca møder adskillige europæiske storklubber. 

Den 21-årige angriber er netop vendt tilbage fra U23 Africa Cup, som han har taget med storm. Som MVP og topscorer i den kontinentale turnering samt hans imponerende sæson i Osasuna, er Xavi angiveligt i overvejelser om Abde er for stort et talent til at lade gå. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er fortsat en realitet, at Barca har brug for indtægter og i det henseende er Abde en oplagt mulighed, da han er et varmt emne på transfermarkedet. Nu ser det dog ud til, at han får muligheden for at spille sig til en fremtid i Barca. 

Ifølge den catalanske avis Sport vil Xavi bruge kampene i USA til at se Abde an. Det er ikke tamme mandskaber den unge angriber får lov til at vise sig frem imod. Barca skal møde Juventus, Arsenal, Real Madrid og AC Milan. 

Det bliver med andre ord et vigtigt månedsskifte for Abde, hvor han får muligheden for at overbevise cheftræneren om en plads i truppen. I den catalanske avis bliver den 21-årige marokkaners USA tour beskrevet som 'alt eller intet'.



.:FORSIDE:.