fbpx
Annonce

Avis: Xavi har bedt ledelsen følge Arnau Martínez

Peter Vyff - 10.11.22

// Arnau Martínez

Barca er i fuld gang med at forberede sig til transfervinduets åbning efter årsskiftet. Catalanerne ønsker angiveligt at forstærke sig på højre back, hvor Xavi siges at have bedt ledelsen om at holde øje med Arnau Martínez.

Ledelsen har i flere sæsoner forsøgt at finde en langsigtet løsning på højre back, hvor holdet har set ekstremt sårbart ud. Catalanerne hentede derfor sidst i transfervinduet Héctor Bellerín til Camp Nou, hvor den tidligere La Masia-spiller har fået hele sin fodboldopdragelse.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalaneren har dog langt fra været overbevisende på banen, og han er derfor spået til at forlade Barca, når hans kontrakt udløber efter denne sæson. Den svære situation på højre back har efterladt Xavi med store bekymringer, men ifølge avisen Sport har han fået øje på en fremtidig løsning.

Cheftræneren har eftersigende bedt ledelsen om at følge den blot 19-årige Arnau Martínez fra bysbørnene Girona. Catalaneren har, ligesom Bellerín, fået sin fodboldopvækst hos La Masia, og han er derfor ikke en ukendt spiller i klubben, hvor han ifølge Sport har et ønske om at fortsætte karrieren.

Catalaneren har været storspillende i denne sæson, hvor han fra sin position på højre back allerede har formået at score to mål for oprykkerne. Det er allerede blevet til sammenlagt 72 kampe for Girona, og Martínez har derfor allerede opbygget en solid erfaring fra noget nær det højeste niveau.

Den unge forsvarsspiller forventes at koste i omegnen af 20 mio. euro, hvilket bestemt er indenfor budgettet på Camp Nou.



.:FORSIDE:.