fbpx
Annonce

Avis: Storhold klar med 30 mio. euro for Faye

Peter Vyff - 26.03.24

// Mikayil Faye

Selvom Mikayil Faye endnu ikke har fået sit gennembrud for Barcas førstehold, er han allerede et stort samtaleemne på transfermarkedet. Flere storhold skulle stå klar med hele 30 mio. euro for den talentfulde senegaleser.

Den fremadstormende Mikayil Faye har tiltrukket sig en masse interesse på det seneste hos andetholdet Barca Atlétic. Det gav senegaleseren landsholdsdebut forleden, hvor han scorede et fremragende langskudsmål mod Gabon.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca skal beslutte sig for om man enten skal sælge forsvarstalentet til sommer eller beholde ham og satse på, at han kan udvikle sig til en nøglespiller. Den 19-årige Faye skulle ifølge avisen Daily Mail være et varmt transferemne hos Manchester United, Bayer Leverkusen og Inter Milano, der alle meldes klar til at betale 30 mio. euro for hans underskrift.

Flere af klubberne skulle op til flere gange have observeret senegaleseren med henblik på at afsende et tilbud til sommer. Catalanerne betalte selv 1,5 mio. euro for Faye sidste sommer, da han blev hentet hos kroatiske NK Kustosija, og Barca kan derfor stå med en massiv fortjeneste, der kan lette den pressede økonomi.

faye2F

.:FORSIDE:.