fbpx
Annonce

Barca meldes interesseret i Sesko fra Leipzig

Markus Johannessen - 22.03.24

// Benjamin Sesko

RB Leipzigs Benjamin Sesko er i øjeblikket et af de varme navne til det kommende transfermarked. Barca har efter sigende været opmærksom på den unge slovenske angriber i flere måneder og overvejer muligheden for et skifte til sommer. 

Den 20-årige Leipzig-angriber har i denne sæson scoret 11 mål og lavet to assists i 34 kampe, og flere af Europas store klubber holder øje med ham. Ifølge den catalanske avis Sport, er Barca blandt de interesserede klubber, der har et godt øje til Sesko.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dette bakkes op af det britiske medie, Daily Mirror, som endda sammenligner det unge talent med Manchester City-bomberen, Erling Haaland. De spiller samme position, har samme fysik og måler begge 195cm. Derudover er de begge produkter fra Salzburgs akademi, en østrigsk klub kendt for at uddanne fremtidens store stjerner.

Allerede i sin første sæson for Leipzig, har Benjamin Sesko vist sig som en trussel i modstanderens felt og var tæt på at spille en stor rolle i sæsonens Champions League ottendedelsfinale, da han efter blot to minutter scorede et mål mod Real Madrid, som desværre blev annulleret. 

Han kunne blive en investering for catalanerne både økonomisk og sportsligt, siden Barcas nuværende 9'er, Robert Lewandowski, er 35 år gammel, med to sæsoner tilbage i kontrakten.

sesko1F

.:FORSIDE:.