fbpx
Annonce

Avis: Sådan bliver sæsonens første startellever

FCBARCELONA.DK - 13.08.21

// Real Sociedad // Ronald Koeman


På søndag starter sæsonen for alvor for Barca, når de tager hul på ligaen med hjemmekampen mod Real Sociedad. Nu kommer avisen Sport med et bud på Koemans første startellever, men der er flere usikkerheder.

At dømme ud fra spillernes form og træning de seneste dage, forventer avisen Sport at Koemans foretrukne startopstilling på søndag ser således ud: Neto, Dest, Araujo, Piqué, Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Griezmann, Memphis og Braithwaite.

Det helt store spørgsmål er, om Koeman reelt får mulighed for at stille med dette hold. De Jong har en lægskade og det er usikkert om han kan spille allerede søndag. Dertil kommer at Pedri næppe kan undgå at være slidt efter EM og OL, så måske det er for tidligt at sende ham i kamp.

Memphis har angiveligt stadig ikke fået sin spilletilladelse af La Liga, der skal godkende hans kontrakt, så de økonomiske fairplay-regler overholdes. Der er usikkerhed om det lykkes og hvis ikke, så må Barca ikke bruge den hollandske angriber.

Sport gætter på en startplads til Braithwaite, primært fordi Koeman kun råder over tre disponible angribere i førsteholdstruppen. Det er dog ikke umuligt at det bliver stortalentet Demir der i stedet får pladsen.

Kampen mod Real Sociead spilles søndag aften kl. 20.00 og først en time inden kampen meldes det ud, hvem der starter inde.

.:FORSIDE:.