fbpx
Annonce

Avis: Raphinha ønsker ikke at forlade Barca

Peter Vyff - 21.03.24

 


Det er ingen hemmelighed, at Barca skal sælge spillere for at få råd til forstærkninger. Catalanerne skulle blandt andet have åbnet op for at tage afsked med Raphinha, der dog ikke ønsker at forlade Barca, trods stor interesse udefra.

Barca skal efter sigende sælge spillere for mindst 100 mio. euro til sommer, hvis man skal overholde kravene for Financial Fair Play. Ledelsen har samtidig også planer om at forstærke holdet på flere områder, og derfor skal der genereres store indtægter fra spillersalg.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne skulle derfor være klar til at sælge en række spillere, deriblandt Andreas Christensen og Jules Koundé, som det ikke bliver svært at finde købere til. Ledelsen overvejer angiveligt også at tage afsked med Raphinha, der har haft en lidt svingende anden sæson hos Barca.

Der var ellers store forventninger til brasilianeren, der skulle tage et skridt op niveaumæssigt efter salget af Ousmane Dembélé. Det har kantspilleren dog haft svært ved, da en række skader har ødelagt kontinuiteten i hans spil samtidig med, at Lamine Yamal har præsteret langt bedre end forventet.

Den 27-årige Raphinha er derudover fortsat en eftertragtet spiller i Premier League, efter hans tid hos Leeds United. Storhold som Arsenal og Tottenham er senest blevet meldt interesseret i landsholdsspilleren, der menes at kunne indbringe 70-80 mio. euro.

Men ifølge avisen Sport har brasilianeren dog intet ønske om at forlade Barca, hvor han fortsat håber at opnå stor succes. Kantspilleren har med sine fem mål og ti assists også vist, at han har noget at byde på, men om det er nok til at beholde ham midt i en økonomisk ustabil periode, må tiden vise.

Ledelsen forventes at tage stilling til Raphinhas fremtid efter sæsonen er slut, hvor der med al sandsynlighed stadig er stor interesse for ham. Flere hold fra Saudi-Arabien har også budt ind på brasilianeren, der dog slutteligt skal acceptere at forlade Barca.

raphinha45F

// Raphinha
.:FORSIDE:.