fbpx
Annonce

Avis: Neymar hiver Barca i retten for tredje gang!

FCBARCELONA.DK - 28.02.20

© Getty Images
// Neymar

Neymar gør det ikke lettere for sig selv, hvis han ønsker at returnere til Barca til sommer. Nu berettes der om, at han kræver yderligere 6,5 mio. euro fra Barca og dermed kan den tredje retssag være på vej.

Det er stadig det økonomiske mellemværende med Barca som Neymar og hans rådgivere ikke mener er på plads. Der er fortsat strid om en bonus fra hans tid i klubben og et andet økonomisk krav, der endnu ikke er faldet en afgørelse omkring.

I dag melder avisen El Mundo så om et nyt krav fra Neymar på 6,5 mio. euro, små 50 mio. kr., der skulle stamme helt tilbage fra hans skifte til klubben i 2013. Her mener brasilianerens rådgivere, at Neymar er blevet beskattet af for meget og at Barca skal godtgøre det.

Det er næppe tvivl om, at Barca afviser Neymars krav, der dermed ser ud til at ende i retten. I givet fald bliver det tredje retssag mellem de to.

Der tales stadig om, at Neymar er et emne for Barca til sommer, men med det nye krav, bliver det nok ikke lettere at overbevise klubbens ledelse om, at de skal tage brasilianeren tilbage.

.:FORSIDE:.