fbpx
Annonce

Avis: Dembélé har fortalt truppen at han vil forlænge

Anders Lang Jensen - 31.03.22

// Ousmane Dembélé

Der har mildt sagt været skrevet meget om Ousmane Dembélés fremtid, som stadig hænger i luften. Franskmanden nærmer sig kontraktudløb, men angiveligt har han nu fortalt til holdkammeraterne, at han forlænger.

De seneste meldinger omkring franskmandens lejr har peget på, at der fortsat er mulighed for at Ousmane Dembélé kan forlænge aftalen i Barca. Onsdag melder avisen Mundo Deportivo sågar, at kantspilleren har meddelt sine holdkammerater, at han forbliver Barca-spiller efter sommeren.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge Mundo Deportivo er Ousmane Dembélé yderst tilfreds i Barca for tiden, hvor relationen til cheftræner Xavi specielt spiller en afgørende rolle. Avisen beretter i forlængelse af dette, at franskmanden internt i klubben har forklaret sit ønske om at forlænge kontrakten i klubben.

Selvom disse meldinger er positive omkring en potentiel forlængelse med Dembélé har historien været den samme de seneste lange stykke tid. Franskmanden har konstant forklaret sin glæde ved at være i Barca, mens hans agent hele tiden har forsinket og afbrudt forhandlingerne med ledelsen.

.:FORSIDE:.