fbpx
Annonce

Avis: De skadede spillere har fokus på El Clásico

FCBARCELONA.DK - 18.10.23

Barca har en lang skadesliste lige nu, men flere af spillerne står på tærsklen til en klarmelding. Hverken Xavi eller spillerne vil dog forcere noget og det primære fokus er på El Clásico om halvanden uge.

Pedri, De Jong, Raphinha, Lewandowski, Koundé, Balde og Yamal er alle skadesmeldt for tiden og Xavi står med garanti og tripper utålmodigt for at få flere af dem tilbage, for der er reelt tale om stamspillere som er svære at undvære.

Barca skal i aktion på søndag mod Bilbao og her kunne spillere som Pedri og Raphinha komme i betragtning. Det fortæller avisen Marca, men samtidig bringer avisen forlydender om, at Xavi ikke har tænkt sig at tage nogle chancer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Også Lewandowski, De Jong, Balde og Yamal meldes tæt på klar, men Barca-træneren foretrækker angiveligt, at give alle de skadede spillere ro i genoptræningen den kommende uge, så de kan hjælpe holdet i El Clásico lørdag den 28. toktober.

Det vil i givet fald betyde, at de alle står over mod både Bilbao på søndag og mod Shakhtar Donetsk på onsdag. Det kan dog ikke afvises, at et par af dem udtages til opgøret i Champions League og får nogle minutter. Her vil der i givet fald blive tale om Pedri og Raphinha.

Under alle omstændigheder er det positivt, at hovedparten af de skadede spillere snart er klar. Kun Jules Koundé må vente et stykke tid med sin knæskade.



.:FORSIDE:.