fbpx
Annonce

Avis: Barca udlejer Iñaki Peña til Galatasaray

Anders Lang Jensen - 23.01.22

// Iñaki Peña

ps5 art


Slutningen af januars transfervinduet er i fuld gang, og Barca forventes at være aktive på markedet. I første omgang ventes der at falde orden omkring målmandsteamet, da Iñaki Peña er tæt på en lejeaftale hos tyrkiske Galatasaray.

Den unge målmand har stået i skyggen af Marc-André ter Stegen og Neto, hvorfor en ny udfordring skal findes væk fra klubben. Neto har ytret ønske om at forlade Barca, hvilket stadig kan blive en realitet. Det ændrer dog ikke på, at tredjemålmand Iñaki Peña er på vej videre.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport er den tidligere Villareal-keeper nemlig på vej til den tyrkiske storklub Galatasaray på en lejeaftale for resten af sæsonen. Iñaki Peñas udvikling er aldrig forløbet som håbet i Barca, og hverken under Ronald Koeman og Xavi har han formået at være overbevisende.

Iñaki Peña har aldrig fået officiel debut på førsteholdet i Barca og testede senest positiv for coronavirus før Copa del Rey-kampen mod Athletic Bilbao. Nu er tiden i det catalanske slut – først og fremmest indtil sommer.

.:FORSIDE:.