fbpx
Annonce

Avis: Barca og Iniesta forbereder showkamp i Japan

Peter Vyff - 21.04.23

Det tidlige exit europæisk fodbold har haft store økonomiske konsekvenser for Barca. Ledelsen har derfor stort fokus på at finde alternative indtægtskilder og i den forbindelse arbejdes der nu angiveligt på en kamp i Japan.

Barca har stadig store økonomiske problemer, som fortsat betyder at ledelsen skal arbejde ekstra hårdt for at få forretningen til at fungere. Det har haft store konsekvenser, specielt på transferområdet, hvor Barca har fået betydeligt svært ved at lukke handler med potentielle forstærkninger.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen forsøger derfor at finde på indtægtsmuligheder, der kan øge indtjeningen på Camp Nou. Catalanerne arbejder derfor nu ifølge avisen Mundo Deportivo på en showkamp i Japan, som arrangeres i samarbejde med Andrés Iniesta, der til dagligt spiller for Vissel Kobe.

Barca spiller deres sidste La Liga-kamp imod Celta Vigo enten den 3. eller 4. juni, og planen er at flyve til Japan kort efter. Det bliver derfor et stramt program for trænerstaben og spillerne, da ledelsen angiveligt også planlægger en opvisningskamp i Australien på et endnu ikke-angivet tidspunkt.

Det bliver dog med al sandsynlighed i ugen, hvor Copa del Rey-finalen spilles, hvilket betyder at Barca ingen kampe har på programmet. Catalanerne har derfor mulighed for at generere lidt indtægter til den hårdt trængte økonomi, samtidig med at holdet kan markedsføres i Japan.

Og skulle det ende med en tur til Asien og Australien, så kan Barca ende med at krydse tre kontinenter af i sommerpausen. Det er nemlig allerede fastlagt at Xavi og hans tropper rejser til USA i slutningen af juli, hvor der angiveligt skal spilles en række træningskampe.



 

.:FORSIDE:.