fbpx
Annonce

Avis: Barca har sat ny dato på comeback til Camp Nou

Anders Lang Jensen - 19.04.24

 


Barcas sæson er foregået på Estadi Olimpic Lluis Companys, mens Camp Nou er under renovering. Nu skulle det være belsuttet, at der går lidt længere tid end ventet, før et comeback til Camp Nou langt om længe kan ske.

Den officielle start på arbejdet med renoveringen af Spotify Camp Nou begyndte 1. juni 2023, og oprindeligt sigtede Barca efter at vende tilbage til hjemmebanen den 29. november senere på året. Det er den dato, hvor klubben fylder 125 år, men det ser ud til at blive udskudt en smule.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo har Barca nemlig ikke tænkt sig at forhaste comebacket til Camp Nou. Der tegner sig i stedet et billede af, at ledelsen har fastlagt sig på den 15. december i år, hvor et comeback til det nye Camp Nou vil ske.

Ledelsen har ifølge avisen kontaktet La Liga med henblik på at få lagt en hjemmekamp omkring datoen, så Barca kan vende tilbage på hjemmebanen, så snart den står klar.

Helt klar står det nye stadion dog ikke til datoen i december, men holdet og tilhængerne vil alligevel være klar til at rykke ind. Det bliver med en nedsat kapacitet på cirka 60.000 tilskuere, og når arbejdet endegyldigt står færdigt senere, sandsynligvis sommeren 2026, vil kapaciteten på det nye Camp Nou løbe op på 105.000.


campnou8F

 

.:FORSIDE:.