fbpx
Annonce

Avis: Barca følger to unge rumænere

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.10.21

// Enes Sali // Matteo Dutu

Ifølge den catalanske avis Sport holder Barca øje med to rumænske talenter på begge 15 år. Der er tale om Enes Sali og Matteo Dutu, som begge spiller for det rumænske U17-landshold. Enes Sali har tidligere spillet i La Masia.

Barca holder stadig øje med flere unge spillere. I øjeblikket kigger klubben meget på de to unge rumænere Enes Sali og Matteo Dutu. Ifølge Sport vil Barca gerne have de to spillere under kontrol, så de nemt kan hente dem til klubben.

Enes Sali har allerede spillet for La Masia, hvor han kom til som 11-årig efter at have imponeret klubbens talentspejdere ved en international turnering, men på grund af FIFA-problemerne med at hente unge spillere for nogle år siden, måtte han forlade akademiet.

Siden har Enes Sali fået debut i den bedste rumænske række, hvor han tilmed er blevet den yngste målscorer i ligaen med sit mål mod Academica Clinceni i september for sin klub Farul Constanta. Enes Sali spiller som angriber.

Matteo Dutu spiller som forsvarsspiller for den italienske klub Lazio i ungdomsrækkerne. Han er født i Rom, men har rumænsk statsborgerskab. Sport skriver, at det er en spiller, der scorer mange point hos klubbens talentspejdere.

.:FORSIDE:.