fbpx
Annonce

Aubameyang har angiveligt kun fokus på Barca

Markus Johannessen - 04.05.23

// Aubameyang

Det er ingen hemmelighed, at Barca fortsat undersøger mulighederne for at hente Aubameyang tilbage nogenlunde omkostningsfrit. Gaboneseren er ikke tilpas i Chelsea og vil angiveligt ikke til andre destinationer end Catalonien. 

Det har ikke været nogen dans på roser for Pierre-Emerick Aubameyang, siden han returnerede til Premier League i sommer. I tirsdagens London-derby mod Arsenal fik han chancen for at styrke et kriseramt Chelsea-mandskab, men blev taget ud efter 45 minutter, uden nogen form for indflydelse på spillet.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


I Barca er man dog ikke i tvivl om angriberens kvaliteter i offensiven og de meldes i kontakt med ham om en mulig tilbagevenden. Det blev kun til et halvt år i Barca for Aubameyangs vedkommende, da hans afgang var nødvendig for Lewandowskis ankomst. Xavi var hurtigt ude og kommentere, at han ellers ønskede Aubameyangs kontinuitet på holdet, hvor han i øvrigt bidrog med 13 mål og en assist i 24 kampe. 

Nu bliver en genforening måske mulig for de to parter. Aubameyang har travlt med at komme væk fra The Blues, hvilket nok ikke kommer bag på mange. Den 33-årige angriber får stort set ingen spilletid og vil gerne udnytte sine sidste sæsoner, hvor han stadig har tiltro til, at han kan præstere på topniveau. Han vil dog angiveligt ikke tage imod hvilket som helst tilbud.

Ifølge den catalanske avis Sport, vil Aubameyang nærmest udelukkende til Barca og han og Xavi er efter sigende allerede kommet til enighed omkring hans rolle på holdet. Derudover har gaboneseren også godkendt at gå markant ned i løn, hvis han kan spille for catalanerne. 

Barcas ledelse er angiveligt igang med at forhandle sig frem til en form for fri transfer på trods af, at Aubameyang har kontrakt i Londonklubben indtil 2024.



.:FORSIDE:.