fbpx
Annonce

Avis: Antoine Griezmann bliver i Atlético Madrid

Markus Johannessen - 14.05.22

// Antoine Griezmann

Antoine Griezmann kom til Barca i 2019 for intet mindre end 120 millioner euro. Det blev dog aldrig den store succes og angriberen røg retur til Atlético. Nu er det angiveligt slået fast, at han bliver i hovedstadsklubben.

Den franske verdensmester endte med at blive en tvivlsom investering for Barca. Ud af de 120 millioner euro, som hans prisskilt dengang lød på, får Barca under halvdelen retur for denne handel, som ifølge den catalanske avis Sport er helt sikker nu. 

Barca udlejede den 31 årige angriber sidste sommer til hans tidligere klub Atlético Madrid. Da franskmanden har kontrakt hos catalanerne indtil 2024, blev der vedlagt en købsoption på 40 millioner euro i lejekontrakten. Denne købsoption blev obligatorisk, hvis den franske angriber spillede minimum halvdelen af de mulige minutter i denne sæson, hvilket er blevet opfyldt.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Selvom 40 millioner euro er markant lavere end de 120, som Barca oprindeligt gav for Antoine Griezmann, så er dette stadig gode nyheder for catalanerne, da klubben har brug for alle de kapitalindsprøjtninger, der tilbyder sig. Xavi har nemlig lidt af et transferprojekt i sigte til den nye sæson. 

De to direktører, Mateu Alemany fra Barca og Gil Marín fra Atlético, havde eftersigende et møde torsdag, hvor alle formaliteterne blev forhandlet på plads. De er angiveligt nået frem til en aftale om, hvordan de økonomiske aspekter kan blive varetaget på hurtig og effektiv vis.

Antoine Griezmann nåede at spille 102 kampe for catalanerne, hvor han kvitterede med 35 mål og 17 assists. Det blev desværre ikke til de samme tal, som han har formået at producere hos Atlético Madrid og det franske landshold, men nu kigger Xavi fortsat fremad i sin søgen om den perfekte afslutter til hans system.

.:FORSIDE:.