fbpx
Annonce

Avis: Alexander Isak er Barcas Håland-alternativ

Anders Lang Jensen - 13.02.22

// Alexander Isak

ps5 art


Det er ingen hemmelighed, at man i Barca til sommer ventes at forstærke truppen yderligere, hvor økonomien forhåbentligt tillader det. Norske Erling Håland er favorit, men Real Sociedads Alexander Isak er også et tema.

Planen er at styrke angrebet med en ung profileret angriber, og ledelsen arbejder på højtryk for at kunne investere stort. Specielt er Dortmunds Erling Håland den store prioritet for klubben, men interessen fra andre klubber for nordmanden er voldsom. Derfor arbejder ledelsen angiveligt også i andre baner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport er Håland Barcas klare førstevalg, men skulle en transfer ikke blive en realitet, kigger man på svenske Alexander Isak i Real Sociedad. Den 22-årige angriber har udviklet sig til en stor profil hos baskerne, og det har man fulgt nøje i det catalanske.

Ifølge avisen skulle der allerede i sommer have været dialog mellem Barca og Alexander Isaks lejr, men økonomien tillod ikke Barca at gøre mere ud af interessen og dialogen. Det ændrer sig måske til sommer.

.:FORSIDE:.