fbpx
Annonce

Avis: Al Sadd vil møde Barca i Doha for at slippe Xavi

FCBARCELONA.DK - 01.11.21

// Xavi // Al Sadd

Alt tyder efterhånden på, at Barcas kommende træner hedder Xavi Hernández, men aftalen med hans klub Al Sadd er endnu ikke på plads. Nu nævnes det, at Al Sadd kræver en kamp mod Barca i Doha.

Ledelsen i Al Sadd er godt klar over, at de ikke kan holde på Xavi mod hans vilje. Modsat er de ikke forpligtet til at slippe ham, så for dem handler det helt naturligt om, at få mest muligt ud af situationen.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


I følge avisen Mundo Deportivo ønsker Al Sadds ledelse af man viser dem den respekt, at man sidder overfor hinanden og forhandler, i stedet for at holde et møde over nettet. I Barca er man tilsyneladende klar til at rejse til Qatar og det sker nok indenfor de nærmeste dage.

Her vil Barcas repræsentanter blive mødt med et ønske om, at der aftales en træningskamp mellem Barca og Al Sadd i Doha, hvor Xavi leder Barca og samtidig kan blive hyldet af Al Sadds tilhængere.

Al Sadd er ikke en klub der mangler penge, selvom en økonomisk kompensation godt kan blive en del af betalingen for at slippe Xavi. Der er langt mere prestige og opmærksomhed i at møde Barca i Doha. Derfor er det meget muligt, at der i forbindelse med den sandsynlige aftale med Xavi, også meldes ud om en aftalt træniningskamp.

.:FORSIDE:.