fbpx
Annonce

Avis: Al Hilal vil lokke Cancelo væk fra Barca

FCBARCELONA.DK - 29.03.24

// Joao Cancelo

Barca arbejder målrettet på at kunne beholde Joao Cancelo til næste sæson, men der er ikke penge til a købe ham. Nu meldes der om et stort tilbud fra Saudi Arabien, som Manchester City får svært ved at afvise.

Joao Cancelo har gjort det godt i denne sæson, hvor Barca lejer ham fra Manchester City. Derfor er det oplagt, at catalanerne forsøger at beholde den portugisiske kantspiller. Der er forhandlet med Manchester City om endnu en lejeaftale, muligvis indeholdende en aftale om, at Barca forpligter sig til et reelt køb et år senere, når pengene forhåbentlig er til det.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu er der imidlertid forlydender om, at Al Hilal fra Saudi Arabien er på banen med planer om et køb til sommer. De skulle være klar med 50 mio. euro og det er næppe tvivl om, at City hellere vil sælge Cancelo end at leje ham ud.

Økonomisk set kan Barca umuligt konkurrere med Al Hilal, hverken når det gælder pris eller løn til Cancelo. Derfor kan det blive mere end svært at holde på portugiseren.

Meget kommer dog til at afhænge af Joao Cancelo selv, for City kan ikke tvinge ham til Saudi Arabien. Portugiseren er meget glad for at være i Barca og han har for nylig udtalt, at han gerne vil blive. Det kan blive Barcas redning, for det vil tvinge City til forhandlingsbordet om endnu en lejeaftale.

cancelo12F

.:FORSIDE:.