fbpx
Annonce

Avis: Afgørende møde med Dembélés agent onsdag

FCBARCELONA.DK - 18.01.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Ousmane Dembélé skulle under tirsdagens træning i Barcelona have forsikret Xavi om, at han ønsker at forlænge sin kontrakt med Barca. Nu meddeler catalansk avis, at Barca onsdag skal mødes med franskmandens agent til det afgørende møde.

Den catalanske avis Sport meddeler tirsdag eftermiddag, at den sportslige ledelse i Barca i løbet af onsdagens skal mødes med Ousmane Dembélé agent, Moussa Sissoko. Barca kræver, at man på dette møde tager den endelige beslutning om, hvor vidt franskmanden fortsætter på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nyheden om et møde onsdag kommer kort tid efter, at Dembélé ved tirsdagens træning skulle have haft en privat snak med Xavi. Her skulle han have slået fast, at han har det godt i klubben og at han ønsker at forlænge sin kontrakt.

Barca har ikke tænkt sig at rykke sig en centimeter i forhold til det tilbud, som man allerede har fremlagt for Dembélé. Et tilbud, som ligger meget langt fra de økonomiske krav, som franskmanden har lagt på bordet.

Derfor tyder alt på, at onsdagens møde bliver et spørgsmål om, hvor vidt Dembélé vælger at acceptere kontrakttilbudet eller om man i stedet skal arbejdet på at komme af med angriberen.

.:FORSIDE:.