fbpx
Annonce

Avis: Abel Ruiz håber at vende tilbage til Valencia

Rune Stentoft Arlbjørn - 31.12.19

© Getty Images
// Abel Ruiz

Abel Ruiz har ikke fået de muligheder på førsteholdet i denne sæson, som han havde håbet på, så derfor vil han gerne væk fra Barca i det kommende transfervindue. Hans tidligere klub Valencia er ønskedestinationen.

Barcas 19-årige angriber på B-holdet kan meget vel snart være fortid i det catalanske, da spanieren ønsker at forlade Barca i vinterens transfervindue. Ifølge meldingerne fra pressen i Barcelona er han utilfreds med ikke at få chancen på førsteholdet.

I Valencia er de på udkig efter en ny angriber. Her har de rettet blikket mod netop Abel Ruiz, som er fra Valencia og spillede i klubben inden han kom til La Masia. Den catalanske avis Sport skriver også, at Ruiz selv håber at vende tilbage til Valencia, hvor han kan få chancen i La Liga. I Barca er der lange udsigter til førsteholdsfodbold.

Valencia arbejder på at hente Ruiz, men de har svært ved at blive enige med Barca om et skifte, da catalanerne helst ikke vil slippe Abel Ruiz på grund af hans betydning for B-holdet. Dertil har Valencia heller ikke endnu matchet de krav som Barca stiller til en transfer for den spanske angriber.

Abel Ruiz var allerede på vej væk fra Barca tilbage i sommeren, hvor Sporting Lissabon bød sig til, men Barca stod i vejen for et skifte, da de mente han var vigtig for Barcas næstbedste mandskab.

.:FORSIDE:.