fbpx
Annonce

Atlético Madrid er ligaens bedste hjemmehold

FCBARCELONA.DK - 17.03.24

 


Når Barcas spillere i aften løber ind på Civitas Metropolitano til udekampen mod Atlético Madrid, er det La Ligas stærkeste hjemmehold der tager imod. Atlético har kun smidt to point indtil nu på egen bane i 14 kampe.

Atlético ude og hjemme er to helt forskellige ting denne sæson, for hjemme på Civitas Metropolitano har de været i særklasse, mens det har knebet gevaldigt med at hente point på udebane. 13 ud af 14 hjemmekampe er vundet og én er endt uafgjort, mens holdet blot har vundet fire ud af 14 udekampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er altså på eget græs, at Atlético er klart stærkest og det vidner om en rigtig svær opgave for Barca i aften, der dog modsat kan kalde sig ubesejret på udebane i La Liga, i øvrigt som det eneste hold. Catalanerne har vundet syv og spillet seks uafgjort på fremmed græs.

At Atlético er meget svære at besejre på egen bane ses også i Champions League, hvor de heller ikke har prøvet at tabe denne sæson.

Derfor skal der en helt ekstraordinær indsats til, hvis Barca skal bryde Atléticos imponerende hjemmebanestatitik i aftenens kamp, hvor alt andet en tre point til catalanerne vil mindske chancen for et mesterskab, efter at Real Madrid i går vandt over Osasuna.

Der venter således en spændende kamp i aften kl. 21.00 i Madrid. Kampen kan ses på TV2 Sport X.

xavi118F

// Atletico Madrid
.:FORSIDE:.