fbpx
Annonce

Arturo Vidal truer med at forlade Barca

FCBARCELONA.DK - 29.11.19

© Getty Images
// Vidal

Arturo Vidal er tydeligvis ikke tilfreds med sin situation i Barca, hvor han ikke er lykkes med at tilkæmpe sig en stamplads. I dag erkender han, at han er klar til at forlade klubben til sommer, hvis tingene ikke ændrer sig.

Vidal er kompromisløs på banen og 100% professionel udenfor. Han drives af stærke ambitioner om at gøre en forskel og vinde kampe. I Barca gør han det godt, men ofte som indhopper og den rolle er han ikke tilfreds med.

'Jeg ville gerne spille hver eneste gang, men jeg må være objektiv og tage en dag af gangen. Hvis jeg til december eller når sæsonen slutter stadig ikke føler mig betydningsfuld, må jeg finde en løsning og udvidde horisonten for at blive det' kommer det fra ham i et interview med catalansk TV3.

Arturo Vidals kontrakt udløber til sommeren 2021. Hans store drøm er at vinde Champions League med Barca. Her føler han at der er brug for at holdet løfter sit spil, hvis det skal lykkes. 'Vi skal både forbedre spillet og vores fysik hvis vi ønsker at vinde Champions League' afslutter han.

.:FORSIDE:.