fbpx
Annonce

Arturo Vidal: 'Messi og jeg er forbundet for livet'

FCBARCELONA.DK - 10.11.20

© Getty Images
// Arturo Vidal

Arturo Vidal spillede kun to sæsoner for Barca og alligevel nåede han at få et nært forhold til den ellers rret eserverede Lionel Messi. I et interview taler han om deres forhold, som han er sikker på kommer til at vare hele livet.

Der er tale om to meget forskellige personligheder når man ser på Vidal og Messi. Det udadvendte og fanden-i-voldske Vidal og den stille og reserverede Messi. Alligevel fandt de to hurtigt sammen i et venskab, da Vidal kom til Barca i 2018. Det fortæller chileneren til den italienske tv-station RAI.

'Vi er forbundet for livet. I de to år jeg havde med ham, er der mange ting der bliver i mit hjerte, for der opstod et smukt venskab mellem os. Når en person som Messi skriver nogle konkrete ord til dig, går der mange ting gennem hovedet på dig' udtaler Vidal.

Vidal bliver i interviewet bedt om at sammenligne Messi og Cristiano Ronaldo, men det mener han ikke er relevant. 'Leo Messi er fra en anden planet og der kan slet ikke sammenlignes med Cristiano Ronaldo' er det korte svar fra chileneren.

Arturo Vidal spiller nu for Inter, efter at han tidligere har været i Juventus, begge steder med Antonio Conte som træner. 'Jeg er i gang med min anden oplevelse med Conte og jeg er virkelig glad' afslutter han.

.:FORSIDE:.