fbpx
Annonce

Årets første uge skal sluttes flot af

FCBARCELONA.DK - 09.01.21

© Getty Images
// Granada

Barca har endnu ikke præsteret at vinde tre ligakampe i træk i denne sæson, men i aften har de muligheden, når de gæster Granada. Ender det med en catalansk sejr, vil det have været en perfekt første uge af 2021.

2020 blev sluttet skuffende af med 1-1 resultatet mod Eibar hjemme på Camp Nou og der var nok bange anelser hos mange fans, fordi 2021 indledes udelukkende med udekampe. Barca har oplevet store problemer på fremmed græs denne sæon, så frygten var ikke grebet ud af den blå luft.

Barca har dog vist rigtig store fremskridt i 2021, først med 0-1 sejren i Huesca og senest den overbevisende 2-3 sejr over Bilbao på San Mamés, der er en svær bane for alle hold. De to sejre løftede Barca til en tredjeplads i tabellen, som i går fredag blev ændret til en fjerdeplads, efter at Villarreal havde besejret Celta.

Nu skal den første uge i 2021 lukkes af med endnu en sejr og sker det, vil det give holdet ekstra selvtillid i deres jagt på Real Madrid og Atlético Madrid. Tre ligasejre i træk og det endda på udebane, vill være godt signal at sende for Koeman og hans spillere, om et 2021 der skal byde på fremskridt.

Kampen aften spilles kl. 18.30 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.