fbpx
Annonce

Ansu Fati svarede igen med flot mål mod Elche

FCBARCELONA.DK - 02.04.23

// Ansu Fati // Elche

Ansu Fati har stjålet mange overskrifter i de seneste uger, hvor den unge angriber er blevet rygtet væk fra Barca. I lørdagens kamp mod Elche svarede Fati dog igen på banen med en flot scoring.

Der har været skrevet meget om Ansu Fati gennem de seneste uger, hvor den 20-årige angribers manglende spilletid på Xavis mandskab har været i fokus. Adskillige medier har tvivlet på Fati og rygtet ham væk fra Camp Nou til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


I lørdagens kamp mod Elche blev det til en sjælden plads fra start til Ansu Fati, som takkede Xavi for tilliden med en flot indsats og ikke mindst en flot scoring til 0-2 i anden halvleg. Her drev Fati selv bolden op fra midten, hvorefter han fra lang afstand bankede bolden i nettet med et fladt spark.

Den flotte scoring og den gode indsats mod Elche kom på et tiltrængt tidspunkt for Ansu Fati, som gav et lille glimt af, hvorfor han har overtaget Lionel Messis mytiske trøje nummer 10 efter argentinerens afgang.

Nu bliver det helt store spørgsmål, om Ansu Fati kan bygge videre på lørdagens flotte indsats og bringe sig tilbage i spil som en af holdets store profiler.

.:FORSIDE:.