fbpx
Annonce

32 spillere i truppen skal skæres ned til 25

FCBARCELONA.DK - 03.08.22

Med blot halvanden uge til starten på La Liga, står Xavi med hele 32 spillere i sin førsteholdstrup. Det er kun tilladt at indskrive 25 spillere, så der skal gang i svingdøren inden transfervinduet lukker den 31. august.

I dag genoptages træningen efter at spillerne har haft to fridage ovenpå de to ugers træningsophold i USA. Her kommer Xavi til at arbejde med langt flere spillere end han ønsker. I alt 29 spillere har kontrakt som førsteholdsspillere og dertil kommer Abde, Balde og Pablo Torre, der er registreret som B-holdsspillere.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


La Ligas regler siger at en trup maksimalt kan være på 25 spillere, så det er indlysende at der skal sendes nogle spillere væk. Det bliver ikke nemmere af, at Xavi stadig ønsker et par forstærkninger til holdet.

Skal man sætte navne på dem der skal væk, er der tale om Martin Braithwaite, Samuel Umtiti, Neto, Riqui Puig, Abde og Alex Collado. Dertil er det sandsynligt, at Balde og Torre fastholdes som B-holdsspillere.

Disse otte spillere vil bringe truppen ned på 24, hvilket altså ikke helt er nok, hvis der skal være plads til en par forstærkninger mere.

Det ligner ingen let opgave at få så mange spillere sendt væk her i august måned, specielt forbi flere af dem modsætter sig at rejse, da de ikke kan få samme kontraktvilkår andre steder.

.:FORSIDE:.