fbpx
Annonce

17-årige Gavi fik debut i sejren over Getafe

Rune Stentoft Arlbjørn - 31.08.21

© Getty Images
// Gavi

Ronald Koeman fortsætter med at vise sin tiltro til de unge talenter fra La Masia. Således blev det til endnu en debutant under hollænderens ledelse, da den blot 17-årige Gavi blev sendt på banen i går mod Getafe i anden halvleg.

Pablo Martín Páez Gavira, bedre kendt som Gavi, blev med et kvarter tilbage af kampen mod Getafe sendt på banen til sin officielle debut for førsteholdet, da han erstattede Sergi Roberto på midtbanen.

Dermed fik endnu en ung og lovende spiller debut for førsteholdet under Ronald Koemans ledelse. Den hollandske Barca-legende har vist stor tiltro til de unge talenter - noget som har været savnet i de seneste år. Gavi fik debut med et historisk nummer i Barca, da han kom på banen med nummer 30 på ryggen. Det var det nummer, som Lionel Messi debuterede med for catalanerne. Dengang var argentineren 17 år lige som Gavi.

Der er store forventinger til Gavi, som fyldte 17 år tidligere i august. Allerede som 16-årig blev han en del af førsteholdets forberedelser til denne sæson tidligere denne sommer, hvor han også fik meget spilletid i træningskampene. Her har Gavi altså gjort det så godt, at han nu har fået sin debut for førsteholdet. Gavi viste fine takter i de minutter han fik på banen på Camp Nou. Han lavede også nogle fejl, men han er kun 17 år. Det skal der være plads til i den alder.

.:FORSIDE:.