fbpx
Annonce

14 spillere har scoret for Barca indtil nu denne sæson

FCBARCELONA.DK - 24.12.20

// La Liga


Barca har oplevet store problemer i den sæsons La Liga, men det ændrer ikke på, at det er det hold i ligaen, der har scoret flest mål. En anden god nyhed er, at holdets mål er fordelt på hele 14 forskellige spillere.

En skuffende 5. plads og langt op til topholdet Atlético Madrid er realiteterne for Barca, her hvor spillerne kan holde en kort juleferie, inden de tirsdag tager imod Eibar på Camp Nou.

Barca har scoret 28 mål i sine 14 kampe i ligaen og selvom der er hold der har spillet to kampe mere, er der ingen der har scoret så meget som Barca. Real Madrid kommer tættest på med 27 mål i deres 15 kampe.

Hos Barcelona kan man samtidig glæde sig over, at man ikke er afhængig af få spillere til at score mål. Regner man Champions League med, har 14 forskellige spillere fundet vej til netmaskerne.

I Champions League scorede Barca 16 mål i de seks gruppekampe, hvilket var næstflest af alle, kun overgået af Bayern München med 18. Dermed har Barca altså scoret 44 mål i 21 kampe her op til julepausen.

Messi er endnu en gang topscorer med i alt 10 mål. Herefter følger tre spillere med hver fem mål, nemlig Ansu Fati, Braithwaite og Griezmann, mens Dembélé er noteret for fire scoringer. Derefter følger Coutinho med tre og Pedri med to.

Barcas sidste mål er scoret af række spillere med en enkelt scoring hver. Her er der tale om Dest, De Jong, Piqué, Sergi Roberto, Araujo, Lenglet og Jordi Alba. Derudover kommer der tre selvmål af modstandere.

.:FORSIDE:.