Collado: 'Jeg vender ikke tilbage til Barca B'

FCBARCELONA.DK - 23.07.21

B-holdets angriber og anfører, den 22-årige Alex Collado, kom på tavlen onsdag i 4-0 sejren over Nástic de Tarragona. Efter kampen slog han fast, at han ikke tager en sæson mere for B-holdet, men vil kæmpe for en plads på førsteholdet.

Collado scorede Barcas mål til 2-0 i det 85. minut, da han sendte et skud af fra distancen, hvor bolden ramte en modstander på vejen og snød målmanden. Efter kampen slog han fast, at hans tid på B-holdet er slut.

'Jeg vil arbejde maksimalt for at få minutter med førsteholdet. Jeg vender ikke tilbage til Barca B. Det er min intention at fortsætte mit arbejde og blive i Barca' kom det fra catalaneren umiddelbart efter kampen mod Nástic.

Han blev spurgt, om han er klar til forlade Barca, hvis Koeman ikke kan bruge ham. 'Jeg kan ikke afvise noget, men intentionen er at spille for førsteholdet' var hans korte svar.

Til sidst glædede han sig over, at Barca startede sæsonen med en sejr. 'Holdet viste en god mentalitet og arbejdede hårdt. De første dage er altid fysisk hårde, men forberedelserne er vigtige og derfor betyder disse kampe meget. Vi er glade for sejren og den indsats vi ydede' afsluttede han.