fbpx
Annonce

Idéer til at blive klar til EM i 2021

FCBARCELONA.DK - 12.05.21

@ Getty Images

Dette indhold er sponsoreret

Når sommerens store fodboldfest sparkes i gang den 12. juni, så er det et tegn på en lysere tid, med masser af fans på stadion og en fejring af fodbolden på tværs af de europæiske lande. Den store fodboldfest som em fodbold 2021 er kommer til at byde på mere end bare international fodbold i verdensklasse, der kommer til at være tilskuere på lægterne i god stemning, fodbold på de største europæiske stadioner, såvel som EM-debut til to nationer der aldrig har deltaget ved et EM før. 

Følg dine favoritspillere
Når der EM 2021 sparkes i gang vil det være en giganternes kamp, når de største fodboldspillere i Europa skal kæmpe om at retten til at kalde sig europamester. Det bliver spændende at se om Cristiano Ronaldo og de portugisiske drenge kan forsvare deres europamesterskab eller om Antoine Griezmann og de franske drenge kan bygge videre på deres succes efter sejren ved VM i 2018. Måske kan Piqué, gøre en god ende på sin landsholdskarriere, med en sidste triumf eller varsler der sig mon et snarligt generationsskifte på det spanske landshold? Uanset, hvilke spillere der er ens favorit, så bliver det spændende når de kæmper om kronen som Europas fodboldkonger. 

Find en underdog
For mange folk er det romantiske i fodbold, underdog historierne, de historier om små nationerne der trodser umulige odds og nogle gange måske endda vinder det hele. Det er historien om Grækenland der imod alle odds vinder EM i 2004, Island og Wales lange historiske turneringer ved EM i 2016, det er Danmark som vinder EM i 1992 og foreviger sig i fodboldens historie. Det kan derfor være en god idé at finde en underdog man kan holde med, for at give turneringen lidt ekstra spænding. 
 
Find den næste store fodboldstjerne
For mange spillere kan EM være en god mulighed for at vise sig frem for de store klubber i fodboldens verden, vise at man er klar til at tage det næste skridt i karrieren og blive til en stjerne i fodboldens verden. Det er især spillere fra mindre nationer, som leder efter det store gennembrud eller muligheden for at kunne spille sig til en kontrakt i en af de store ligaer. Det giver spillerne muligheder for at tage det næste skridt i karrieren og udvikle sig fra ukendt spiller til spirende stjernefrø på kort tid.

barcavalencia242 width=

FCBSHOP.dk - FC Barcelona trøjer og merchandise

FCBSHOP

fcbboksd