FCBARCELONA.DK - 01.07.19

// Andrés Iniesta

Andrés Iniesta og David Villa er i deres karrieres efterår, men at de stadig kan spille fodbold, så man i går i en kamp for Vissel Kobe. Her kom begge tidligere Barca-spillere på tavlen to gange.

Efter en skidt start på sæsonen er Vissel Kobe begyndt at vise gode takter i de seneste kampe. Det fortsatte i går i opgøret mod Nagoya, der blev besejret med 5-3.

Det skyldes ikke mindst blændende spil af såvel Iniesta som Villa, der hver nettede to gange. Især Iniestas scoring til 2-1 var i særklasse.

Første halvleg bød kun på en enkelt scoring af Vissel som David Villa stod bag, men efter pausen gik det stærkt, så kampen sluttede 5-3 til Vissel Kobe.

Midt i halvlegen gjorde Iniesta det til 3-2 og Villa scorede også fra 11-meter pletten efter 80 minutters spil til 4-3.

Med sejren kravler Vissel Kobe op midt i tabellen her hvor man er nået halvvejs på sæsonen.

Se Iniestas flotte 2-1 scoring her: