fbpx
Annonce

Yusuf Demir har haft det svært de første måneder

FCBARCELONA.DK - 10.10.21

// Yusuf Demir

I sommer hentede Barca den 18-årige Yusuf Demir i Rapid Wien og den unge angriber har fået pænt med spilletid i sæsonstarten. Det har dog samtidig været tydeligt, at han har haft svært ved at gøre sig gældende.

Demir er kommet til Barca på en lejeaftale, hvor catalanerne har sikret sig en forkøbsret efter sæsonen. Østrigeren med tyrkisk baggrund spillede i samtlige fem træningskampe, hvor han scorede sit første mål som Barca-spiller i opgøret mod Stuttgart.

Artiklen fortsætter under annoncen


Indsatsen i træningskampene har dog ikke helt overbevist Koeman, for i holdets første fire officielle kampe startede Demir på bænken. Han kom på banen i to af dem, begge med en halv time tilbage, uden at gøre det store væsen af sig.

Første kamp hvor han startede inde var mod Granada og det gentog i kampen efter mod Cádiz. Her spillede Demir dog en så skidt kamp, at han blev taget ud i pausen. Derefter er det kun blevet til 10 minutters spilletid mod Levante.

Det er derfor tydeligt at Demir har haft svært ved at overbevise Koeman. Demir har ofte virket usikker i sit spil og har taget en del forkerte beslutninger i aktioner, der kunne have givet målchancer.

Det bliver næppe nemmere for Demir i den kommende tid, for her forventes spillere som Agüero og Dembélé at vende tilbage, ligesom Ansu Fati er ved at komme op i omdrejninger effer sin skade.

Det ser derfor svært ud for den 18-årige østriger i hans kamp for at tilkæmpe sig en plads på holdet.

.:FORSIDE:.