fbpx
Annonce

Yuste: 'Vi har ikke overvejet at udskifte Koeman'

FCBARCELONA.DK - 10.10.21

// Ronald Koeman // Rafa Yuste

Barcas vicepræsident Rafa Yuste kommenterer i et interview på Ronald Koemans situation i klubben. Her forsikrer han om, at ledelsen står 100% bag træneren og at man ikke har haft planer om at skifte træner.

Det er avisen Mundo Deportivo der har talt med Rafa Yuste og her var det oplagt at spørge ind til Ronald Koeman, der har været rygtet fyringstruet.

'Vi har tillid til Ronald, såvel præsidenten som ledelsen, men der vil altid være diskussioner i en bestyrelse, både om træneren og om spillere. Jeg kan dog officielt bekræfte, at vi på intet tidspunkt har planlagt at skifte træner, tværtimod. Den tillid ønsker vi at vise ham' udtaler Yuste.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Ronald har haft meget få muligheder for at have sit hold 100% på plads. Hvis vi dertil lægger, at han har modet til at regne med de unge fra klubben. Disse ting har gjort det svært at skabe et stærkt hold til de mest krævende kampe' fortsætter han.

'Ronald er et stort menneske, meget direkte og venlig. Nogle gange kan vi ikke lide hvad han siger, men han gør det ikke for at komme med undskyldninger, som for eksempel da han sagde, at han ikke kunne spille 4-3-3, fordi kantspillerne var skadet. Det handler om at tro på hvad Koeman siger, for det er ham der arbejder med holdet hver eneste dag' siger Yuste videre.

'Vi har talt med holdets kaptajner og fortalt dem, at vi ikke alene tror på Koeman, men at Laportas ledelse vil udbygge dette nye projekt. Jeg tror vi opnår gode resultater og hvis vi alle tror på det, kommer det til at gå godt' kommer det fra ham.

Yuste bliver spurgt, om medierne er uretfærdige i vurderingen af Koeman. 'Helt sikkert, men han ved godt, at resultaterne er det vigtigste for alle. Jeg tror det er ved at gå op for folk, at vi er i en svær tid i klubbens historie. Hvis vi er tålmodige er jeg overbevist om, at resultaterne kommer. Vi er i en genopbygningsfase med mange unge spillere. Det skal langsomt konsolidere sig. Derfor er det vigtigt, at vores medlemmer er tålmodige og at medierne hjælper os' svarer han.

'Jeg fokuserer på at skabe en positiv stemning omkring Ronald, for hvis træneren føler sig stærk, gør spillerne det også. Det er det som det handler om' afslutter Rafa Yuste.

.:FORSIDE:.