fbpx
Annonce

Xavis trænerteam overværede gårsdagens semifinale

Simon Arun Vrábel - 11.01.24

 


Da Real Madrid og Atlético Madrid i går spillede den første semifinale i årets spanske supercup, havde Xavi sendt flere af sine trænerassistenter afsted til stadion, hvor de havde til opgave at lave en gennemgående analyse af de to hold.

Xavi og hans trænerstab har længe forberedt sig på denne sæsons Supercup-semifinale, som spilles i aften imod Osasuna. I håb om at genvinde titlen fra sidste år, var man også til stede på stadion ved gårsdagens anden semifinale imellem Real Madrid og Atlético Madrid for at tage taktiske notater.

Artiklen fortsætter under annoncen


Al-Awwal Park var udsolgt, da de to store Madrid-klubber tørnede sammen i den første semifinale, og selvom tilskuerne på stadion primært var klædt i hvidt, kunne man på tv se tre Barca-klædte fans på tribunerne. Dagen derpå kan avisen Sport fortælle, at der var tale om Toni Lobo, David Prats and Sergio García, som alle er en del af Xavis trænerteam, og de tre havde en helt speciel opgave.

Toni Lobo og David Prats' daglige opgave er at studere Barcas kommende modstandere, imens Sergio García mest har fokus på Barcas egen taktik. De tre var ifølge avisen til stede på stadion i går for især at analysere Real Madrids standardsituationer, da hovedsageligt hjørnespark har været udgangspunktet for mange Real Madrid-mål i de seneste kampe.

Real Madrid vandt som bekendt kampen med 5-3, og er derfor klar til finalen som spilles på søndag. Det bliver nu spændende at se, om den tekniske stabs analyse af Real Madrid bliver aktuelle, hvilket kræver en sejr over Osasuna i aften.

// Supercup
.:FORSIDE:.