fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi var bedre end Sevilla og havde fortjent mere'

FCBARCELONA.DK - 22.12.21

// Sevilla

Xavi var skuffet og tilfreds på samme tid, da han holdt pressemøde efter 1-1 kampen mod Sevilla. Han glædede sig over at holdet havde spillet en god kamp, men samtidig ærgrede han sig over, at Barca ikke vandt.

'Sevilla er et meget erfarent hold og meget fysisk. Vi mødte et godt hold, men i dag var vi bedst. Jeg mener vi havde fortjent mere' indledte han.

'Jeg har lidt blandede følelser og jeg får svært ved at falde i søvn, for vi burde have vundet, specielt med en mand mere. Vi skal være mere rolige, når vi har en mand mere på banen' fortsatte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi spillede godt i første halvleg og holdet vokser. Vi var gode i det høje pres og til at spille bolden rundt. Jeg er stolt over holdet trods det uafgjorte resultat. Vi manglede heldet, for Ousmane havde et skud på stolpen og Gavi havde også et godt forsøg' sagde Xavi videre.

'Holdet gjorde det godt mod en god modstander og indtrykket er godt. Holdet forbedrer sig og jeg tager stolt hjem. Barca skal vinde, men vi er på rette vej' udtalte han.

'Det er ærgreligt, for vi kunne have taget 4. pladsen, så det ene point er ikke meget. Det værste er resultatet. Fornemmelsen er god, men ikke resultatet' kom det fra Xavi.

'Vi manglede tålmodighed. Vi burde vide hvornår det er det rigtige tidspunkt at angribe på. Vi manglede at forstå spillet. Der mangler modenhed for at se, hvad vi har brug for at gøre' afsluttede han om den hektiske slutfase.

.:FORSIDE:.