fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi skal være tålmodige og tro på projektet'

FCBARCELONA.DK - 17.04.22

// La Liga

Xavi holdt søndag eftermiddag pressemøde forud for mandagens hjemmekamp i ligaen mod Cádiz. Her blev Barca-træneren især spurgt til fadæsen i Frankfurt og om hvordan holdet skal komme videre.

Læs Xavis udtalelser her:

Holdets skal rejse sig:
'Det er et meget hårdt slag for hele holdet at ryge ud af Europa League. Vi var overbeviste om, at vi ville vinde turneringen, så vi ville kvalificere os direkte til Champions League, men sådan skulle det ikke gå. Der er ikke andet for at rejse sig, holde stoltheden intakt og fortsat tro på det sportslige projekt, som vi har startet'.

Cádiz:
'Der er ingen tvivl om, at Cádiz bliver en svær modstander. De kæmper i øjeblikket for at undgå nedrykning og det gør dem ekstra farlige. Jeg tror, at de kommer hertil for at forsvare sig defensivt og satse på kontraangreb. De kommer til at arbejde stenhårdt for at slå os og det skal vi være opmærksomme på'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tyske fans på Camp Nou:
'Klubben arbejder i øjeblikket på at løse de ting, som tillod de mange tyske fans til kampen forleden. Der er ingen tvivl om, at det påvirkede os at træde ind på vores egen stadion og føle os på udebane. Spillerne følte sig ikke hjemme og var meget overraskede. Det er dog ingen undskyldning for resultatet, for vi spillede ikke en god kamp. I morgen håber vi, at vi igen har vores egne fans på tribunerne til at støtte os'.

Pedri:
'Det er helt naturligt, at han er blevet påvirket af skaden. Det er et hårdt slag i ansigtet for ham og for hele holdet. Nu må vi se hvordan hans genoptræning går og så må vi tage den derfra. Han er på trods af skaden positiv og fortrøstningsfuld'.

Piqué:
'Han er ikke skadet, men har nogle smerter, som han har døjet med i længere tid. Det er ikke noget alvorligt og vi håber, at han kan være med igen til vores næste kamp'.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ligaen:
'Jeg tror fuldt og fast på, at vi kan vinde vores resterende otte kampe i ligaen. Det er klart, at det bliver vanskeligt, for vi skal møde hold, som har rigtig meget på spil. Hold der kæmper for at blive i den bedste række og hold der spiller for en plads i Europa. Vi skal genfinde vores højeste niveau og hvis vi gør det, så kan vi vinde alle kampe'.

Genopbygning:
'Vi er alle klar over, at denne sæson bruges på at genopbygge holdet, spillet og selvtilliden efter de seneste sæsoner. I en sådan fase kan man opleve udfordringer, som dem vi har set. Jeg er dog stolt af mine spillere og for den indsats de har ydet siden jeg kom til. Vi har leveret fantastisk mod hold som Real Madrid, Napoli og Sevilla. Vi har vist hvad vi er i stand til, men vi har også vist, at vi stadigvæk begår for mange fejl. Det skal vi arbejde på'.

Lukke færre mål ind:
'Dette er et område, som vi virkelig skal forbedre. Og vi skal især være bedre til ikke at komme bagud i kampene. Vi skal være skarpere fra start og sørge for at score det første mål, for så bliver det hele nemmere. 

.:FORSIDE:.