fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi skal stadig forbedre os'

FCBARCELONA.DK - 26.02.22

// La Liga

Xavi holdt lørdag eftermiddag pressemøde forud for søndagens hjemmekamp i ligaen mod Athletic Bilbao. Her slog han fast, at man på trods af de seneste gode resultater stadig skal forbedre sig på flere områder.

Læs Xavis udtalelser herunder.

Plads til forbedring:
'Vi skal stadigvæk forbedre os på flere områder. Jeg synes, at vi taber for mange unødvendige bolde i løbet af kampene. Vi skal være flove og skuffede over at miste bolden. Derudover skal vi være skarpere på dødbolde, men med det sagt er det klart for alle, at holdet har forbedret sig siden jeg kom til. Vi er dog ikke på vores højeste niveau og der er stadig en stort rum til forbedring'.

Lukker for mange mål ind:
'Dette er en af de ting, som vi skal forbedre. Vi skal simpelthen sørge for, at der bliver skabt færre chancer imod os. Derudover skal vi minimere vores personlige fejl og minimere de gange, hvor vi mister koncentrationen. Ikke at lukke mål ind bliver meget vigtigt for vores resultater i resten af sæsonen'.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Gode resultater:
'Det er selvfølgelig altid dejligt, når resultaterne flasker sig. Jeg selv oplever denne periode med en kæmpe motivation og en stor gejst. Derudover er det dejligt at se, at vores tilhængere på gaden har fået glæden tilbage. Vi skal fortsætte denne vej og med samme sult. Her i Barca tæller sejren kun. Lige så snart vi taber eller ikke spiller godt, så kan stemningen vende med det samme. Vores fans skal være stolte af os og med deres hjælp i morgen kan vi opnå det'.

Vinterens forstærkninger:
'Jeg ved ikke hvad der var sket, hvis vi ikke havde fået vores nye spillere. Det er klart, at det hele havde været mere vanskeligt for os. En spiller som Aubameyang har ikke overrasket mig, for han har scoret mål i hele sin karriere. Adama har overrasket mig med hans gode evne til at træffe de rigtige beslutninger'.

Ferran Torres:
'Ferran er for mig en spiller fra øverste hylde. Jeg bad om at få ham til klubben. Han er en fantastisk spiller og efter min mening blandt de bedste i verden. Han er nok den spiller, som har overrasket mig mest positivt. Jeg vidste godt, at han ville være god for os, men han er simpelthen fantastisk at have på holdet'.

Dest:
'Han spiller i øjeblikket på et tårnhøjt niveau og det nyder vi rigtig godt af. Da jeg kom til som træner havde han rygproblemer, men nu er han på toppen'.

Frenkie de Jong:
'Det bliver svært for ham at spille bedre end han gjorde mod Napoli. Dette er niveuaet, som han skal holde. Han skal være en afgørende spiller for holdet. Han er en fantastisk spiller, som har været igennem en svær tid, men som er kommet stærkere ud på den anden side. Han er sin egen største kritiker'.

Mål på kontra:
'At score på kontraangreb er også en del af Barcas filosofi. Jeg husker, at en spiller som Stoichkov scorede mål når modstanderens forsvar var langt fremme. Det samme gjorde David Villa og Thierry Henry. Sådan er fodbold og man skal udnytte den plads man får. Vi blev straffet af Real Madrid på kontraangreb, men mod Napoli straffede vi dem'.

.:FORSIDE:.