fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi skal fortsætte med samme gode dynamik'

FCBARCELONA.DK - 29.03.24

// Xavi

Xavi har holdt pressemøde forud for kampen i morgen mod Las Palmas. Her glædede han sig over at komme i gang igen efter landskampspausen og samtidig håbede han, at holdets gode stime kan fortsætte.

'Ligaen vender tilbage efter nogle dages pause. Alle spillerne er heldigvis vendt godt tilbage. Jeg håber at fortsætte som før med den positive dynamik. Det er en afgørende kamp for at kunne fortsætte med at kæmpe med om mesterskabet' indledte han.

Her er hvad Xavi også kommenterede:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Las Palmas:
'Det er en modstander der spiller godt fodbold. Pimienta arbejder godt med holdet og med samme DNA som os. Han har spillere der er teknisk dygtige og det er et hold, som det er svært at tage bolden fra. Jeg mener de kommer hertil med meget lidt at tabe og meget at vinde, så det bliver ikke let'.

Skadessituationen efter landskampene:
'Christensen kan ikke spille, men det kan Araujo og Koundé'.

Lamine Yamals flotte landskamp mod Brasilien:
'Han er mere ydmyg end nogensinde. Han er en anderledes spiller, som kan skabe en epoke i international fodbold. Jeg håber han kan vise samme niveau i morgen som på landsholdet'.

Gündogans mange kampe:
'Han har gang i en fantastisk sæson og det viser statistikken også. Han er afgørende med mål, oplæg og med sin erfaring. Han er basal for holdet og i morgen er ingen god dag at spare spillere, for der kommer 10 dage uden kampe'.

Bliver Ferran Torres klar:
'Han vender tilbage og er klar. Han kan spille alle positioner i angrebet og det giver mange alternativer. Han kommer til at bidrage med meget'.

Kan Xavi finde på at blive:
'Jeg er taknemmelig over, at præsidenten og Deco ønsker at jeg fortsætter, men jeg synes ikke der er noget der har ændret sig. Jeg tænker det er det bedste for klubben'.

xavi16F

.:FORSIDE:.