Xavi: 'Vi gør det svært for os selv'

FCBARCELONA.DK - 25.04.22

// Xavi // Rayo Vallecano

Xavi ærgrede sig tydeligt, da han holdt pressemøde efter 0-1 nederlaget mod Rayo Vallecano. Han følte det var en gylden mulighed der missede for at komme tættere på næste sæsons Champions League.

'Vi havde fortjent meget mere, men vi spillede ikke med den personlighed vi burde. Vi forsøgte, men bolden ville ikke ind. Det var som mod Cádíz. Vores modstandere spiller for overlevelse og det skal vi kunne matche. Det er realiteterne' indledte han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art

'Vi er i en svær situation. Vi er stadig med i Champions League zonen, men vi gør det svært for os selv. Det var endnu en gylden mulighed vi missede. Vi må komme bedre ind i kampene. Vi må komme videre og kvalficere os til Champions League som vi kan. Nu skal vi samle kræfter og tænke på Mallorca' fortsatte han.

'Vi må ikke spille som vi gjorde i første halvleg. Vi skal lære af vores fejl, som vi ikke må gentage, men det gør vi. Vi har smidt et par gyldne muligheder væk. Det er ærgreligt og jeg tager vred og sur hjem' kom det fra Barca-træneren.

'Vi skabte mange chancer, specielt i anden halvleg, hvor vi kunne have udlignet og sågar vundet kampen. Hvis vi havde fået udlignet med nok tid tilbage, tror jeg vi havde vundet. Vi skal være selvkritiske og forbedre os' sagde han videre.

'Det skal kunne motivere os, at være med i Champions League næste sæson. Det afhænger kun af os selv, men der er meget der skal forbedres. Vi er ikke i vores bedste periode, men vi skal arbejde for at vi får de tre point på søndag' sagde han med henvisning til kampen mod Mallorca.

Til sidst blev der spurgt til det mulige straffespark mod Gavi. 'Jeg så det ikke. I må spørge dommeren. Jeg kan også tage fejl og det er min fejl, at spillerne ikke virkede motiverede i første halvleg' afsluttede han ærligt.