fbpx
Annonce

Xavi: 'Næste sæson skal vi kæmpe om titler'

FCBARCELONA.DK - 23.04.22

// Xavi // Rayo

Xavi har holdt pressemøde forud for kampen mod Rayo Vallecano. Her understregede han kampens vigtighed for at konsolidere sig på andenpladsen. Han meldte sig også uenig med præsident Laporta om muligheden for et mesterskab.

'Det er en god mulighed for at sætte os på andenpladsen og forbedre vores spil. Vi møder en svær modstander der presser dig og som har en god træner. Det bliver en kamp hvor vi skal vise personlighed, være solide og mere effektive. En sejr vil være et vigtigt skridt for at komme i Champions League' indledte han om søndagens kamp.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Der er meget på spil for os, for det handler om Champions League og andenpladsen. Vi må være realistiske og indse, at mesterskabet reelt er umuligt og at vi ikke har haft de bedste oplevelser i de seneste kampe. Det skal vi have ændret' fortsatte Barca-træneren.

Her er hvad Xavi ellers udtalte:

Kan Piqué spille mod Rayo?
'Der er ærgerligt at han har så meget der generer ham, Vi må se hvordan det udvikler sig og det vil afhænge af hans fornemmelser. Han har haft det sådan i to eller månder og vi forsøger at navigere i det'.

Forstærkninger til næste sæson:
'Vi er i gang med planlægningen, men det vil også afhænge af den økonomiske situation. Vi er opmærksomme på situationen, for der skal komme nye til og andre skal rejse'.

Laportas udtalelse om, at Barca stadig kan vinde ligaen:
'Præsidenten overgår mig i optimisme. Vi skal være tålmodige, men i næste sæson går vi efter at vinde titler. Det er ikke lykkes i år'.

Problemer med spil og resultater:
'Vi skal forstå, at vi er i perioden efter Messi, så det handler om tålmodighed. Det har betydet en situation, hvor vi ikke vinder titler. Vi skal forstærke os og være modige i vores spil. Vi skal være realistiske'.

Hvornår spiller Ansu Fati igen?
'Hvis alt går godt, vil han være med mod Mallorca. Jeg synes det ser godt ud'.

.:FORSIDE:.