fbpx
Annonce

Xavi: 'Ikke nemt at score fire gange mod Bilbao'

FCBARCELONA.DK - 28.02.22

// Xavi // Bilbao

ps5 art


Xavi var helt forståeligt godt tilfreds, da han holdt pressemøde efter 4-0 sejren over Athletico Club Bilbao. Han glædede sig over at holdet igen scorer mange mål og så var der specifik ros til Pedri og Dembélé.

'Vi havde håbet på sådan en kamp, for holdet bliver hele tiden bedre og træner rigtig godt. I dag mødte vi et fantastisk hold og vi spillede en seriøs kamp. Vi var solide i forsvaret og presset var godt når vi havde mistet bolden. Det var en god oplevelse og det er det vi arbejder for. Jeg er meget glad for spillerne og tilhængerne' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Xavi også kommenterede:

Vinterens forstærkninger:
'Det er indlysende, at vi har hentet målfarlige spillere som Aubameyang og Adama. Vi har Dembélé tilbage og Memphis er klar efter sin skade og fik scoret. Luuk kom ind og og scorede... Det er slet ikke nemt at score fire gange mod Athletic. Marcelinos (Bilbao-træner, red.) hold arbejder altid godt defensivt'.

Forlænger Dembélé?
'Det er ikke op til mig om han bliver. I må spørge klubben og hans agent. Han arbejder rigtig godt og er med til at forsvare. Han er meget professionel og som jeg sagde ved min præsentation, har han potentialet til at blive den bedste i verden på sin position. Det så vi i dag med hans mål og to oplæg'.

Kan Barca stadig vinde mesterskabet?
'Lige nu afskriver vi ingenting, men vi ved at Real Madrid er meget stærke. Vi skal avancere i tabellen og ligger nummer fire, men vi vil op på tredjepladsen'.

Pedris niveau på det seneste:
'Jeg har aldrig set et talent i verden som ham. Det er den måde han forstår spillet på. Han minder mig om Andrés Iniesta. Han er fantastisk og hvis vi taler om det rene talent, er han verdens bedste spiller. Det er en fornøjelse af have sådan et talent'.

Uskarpheden foran mål er forsvundet:
'Vi håber det er et overstået problem. De chancer vi skaber bliver udnyttet og der er flere spillere der gør en forskel og det er positivt for holdet. I dag lukkede vi ingen mål ind og det er også vigtigt. Vi går styrket ud af kampen'.

Ferran Torres' problemer med at score:
'Det hele kommer i stimer og han er en målfarlig spiller. Bolden går ikke ind, men fodbold handler ikke kun om at score, men også at hjælpe holdet med skabe plads og forsvare. Han bidrager med meget og jeg er overbevist om, at han nok skal score. Det har han gjort hele sin karriere'.

.:FORSIDE:.