fbpx
Annonce

Xavi har ikke kunne løse de spillemæssige problemer

FCBARCELONA.DK - 25.04.22

// Xavi

Syv kampe i træk hvor spillet ikke har fungeret og hvor Barca har lidt nogle smertelige nederlag! Det er realiteterne og Xavi har ikke kunne vende udviklingen, nærmest tværtimod, for krisen er dyb i klubben efter nederlagene mod Cádiz og Rayo.

Det kørte som smurt for Barca indtil for en måned siden. Xavi havde fået vendt udviklingen efter en katastrofal start på sæsonen under Koeman og det hele kulminerede med 0-4 sejren i El Clásico.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Derefter fulgte en landskampspause og siden har Barca ikke lignet sig selv. Spillet har ikke fungeret og formkurven været i nærmest frit fald. Barca vandt ganske vist 1-0 over Sevilla, men uden at overbevise. Derefter fulgte skuffelserne mod Eintracht Frankfurt og det var først i overtiden at man lykkes med at besejre Levante. Barca vandt over Real Sociedad, men selv Xavi måtte indrømme, at det ikke var fortjent. De helt store skuffelser kom hjemme på Camp Nou mod Cádiz og i går mod Rayo Vallecano.

Hvad der før fungerede for Xavi er nu gået helt i stå og det er gået stødt ned af bakke. Alligevel har Xavi holdt fast i sin foretrukne formation og ikke trukket på truppens bredde. Han har ikke fået løst problemerne i spillet, nærmest tværtimod, for det som om de vokser sig større.

Det haster for Xavi at få stoppet den kedelige udvikling, for ellers kan holdets top 4 placering komme i fare. Barcas næste opgør er om en uge når Mallorca lægger vejen forbi Camp Nou.

.:FORSIDE:.