fbpx
Annonce

Der er brug for en god oplevelse inden landskampene

FCBARCELONA.DK - 11.11.23

 


Det vil ikke være forkert at tale om krisestemning i Barcelona, efter en række nedtrykkende præstationer. Derfor har træner Xavi og hans spillere brug for en god oplevelse i morgen mod Alavés, inden at landskampspausen indfinder sig.

Oprykkerne fra Deportivo Alavés kæmper for at holde sig fri af nedrykningszonen i La Liga og på papiret ligner det baskiske hold en overkommelig opgave for Barca, ikke mindst fordi opgøret spilles på den catalanske hjemmebane på Montjuic-bjerget.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har dog tabt to af deres tre seneste kampe, mod Real Madrid og Shakhtar Donetsk, mens de mod Real Sociedad hev en ufortjent 0-1 sejr hjem efter en forfærdelig indsats. Leverer Barca på samme lave niveau i morgen, kan Alavés godt gøre det svært for dem.

Holdets problemer har skabt massiv modvind for Xavi, der efter nederlaget mod Shakhtar virkede modløs og skuffet. Derfor har kampen mod Alavés fået en ekstra betydning, ud over de tre point, der skal holde Barca inde i topkampen i ligaen.

Det vil nemlig være skidt for Xavi at gå ind til en landskampspause med krisestemning, for hans muligheder for at gøre noget er minimal, når mange af spillerne tager hjem for at spille landskampe.

Modsat vil en god præstation mod Alavés skubbe krisesnakken i baggrunden. Derfor er det håbet, at der ikke kun kommer tre point i hus søndag, men at holdet også viser sig flottere frem, end man har set de seneste uger.

Kampen mod Deportivo Alavés fløjtes i gang kl. 16.15 søndag.



// Deportivo Alaves
.:FORSIDE:.