fbpx
Annonce

Xavi giver truppen fri indtil torsdag

Benjamin Raltters - 28.02.22

// La Liga

ps5 art


Barca har været inde i en periode med et stramt program, hvor der er blevet spillet fire kampe på ti dage. Dog har catalanerne formået at skabe gode resultater. Dette belønner træner Xavi Hernández nu med tre fridage til holdet.  

Efter den flotte storsejr over Athletic Bilbao søndag aften har hele holdet fået tre sammenhængende fridage og skal derfor først møde op på træningsanlægget torsdag klokken 18.00. Her rettes fokus mod den næste ligakamp, hvor man møder Elche på udebane. Den kamp bliver spillet søndag den 6. marts klokken 16.15 på Estadio Martínez Valero.  

Artiklen fortsætter under annoncen


Selvom at Xavi giver holdet nogle fridage, har der på det sidste været en tendens til, at flere spillere har valgt at selvtræne. Det kunne derfor tyde på, at man stadigvæk vil se nogle af Barca spillerne møde op på Ciutat Esportiva i de kommende dage.

Den høje arbejdsmoral var allerede at finde søndag aften efter den sene kamp mod baskerne, hvor alle spillere gik hjem med sved på panden. Hele Barcas bænk blev nemlig tilbage på Camp Nou og trænede i små rum på banen, hvilket varede til lidt over midnat. 

.:FORSIDE:.