fbpx
Annonce

Xavi: 'Det var en god kamp, men ikke excellent'

FCBARCELONA.DK - 12.01.24

 


Xavi var godt tilfreds, da han udtalte sig efter 2-0 sejren over Osasuna i den spanske Supercup. Han følte at sejren var fuldt fortjent og han glædede sig til søndagens finale, hvor holdet står overfor Real Madrid.

'Det blev svært i dag, for Osasuna lukker rigtig godt af. De er blandt de bedste til det defensive, så vi vidste, at det ikke ville blive nemt, men overordnet set spillede vi en godkendt kamp. Vi dominerede og kontrollerede, og kunne have lukket kampen tidligere, men vi er glade, for vi er i endnu en finale, og endnu en Clásico' indledte Xavi.

'Vi spillede en god kamp i dag, men den var hverken excellent eller brilliant. Det er fortjent at vi er finalen og det giver os moral og selvtillid til på søndag. Nu skal vi nyde finalen'.

Her er hvad Xavi også kommenterede:

Artiklen fortsætter under annoncen


Joao Félix' præstation:
'Han gjorde det rigtig godt, og det samme med Lamine og Pedri. De tre udskiftninger var rigtig gode for os'.

Pedris betydning for spillet:
'Når Pedri kommer på banen, falder alt på plads. Han har det fint og er klar til at starte inde. Tanken i dag var, at han skulle spille 25-30 minutter. Jeg har talt med ham og han har det godt'.

Frispark inden 1-0 målet?
'Da jeg så det direkte, så jeg det som om Andreas (Christensen, red.) begik frispark, men da jeg så gengivelsen kunne jeg se, at der ikke var noget'.

Er der en favorit i finalen?
'Real Madrid kommer godt ind til kampen. Jeg så dem i går, men det er fifty-fifty. Vi må håbe vi kan gøre som sidste år, der var en af mine bedste kampe som træner'.

Raphinha udgik med skade:
'Han følte noget udbehag i baglåret'.

Lamine Yamans præstation:
'Han gør næsten alt rigtigt med bolden. Han kommer til at blive meget vigtig og vil gøre en forskel. Han gjorde det rigtig godt, udover målet. Vi har med et ekstraordinært talent at gøre'.

Første sejr i lang tid på mere end ét mål:
'Vi skabte ikke så meget som andre dage, for Osasuna forsvarer sig godt, men vi vandt ikke med ét mål. Der har I en nyhed. Vi vandt 2-0 og stimen er slut'.



// Osasuna
.:FORSIDE:.